Länkar

Nedan finner du ett antal länkar som kan vara användbara.

EL - Elmateriel Leverantörernas förening

Elmateriel Leverantörernas förening är branschföreningen för de ledande leverantörerna av elektrisk installationsmateriel i Sverige. Medlemmar är såväl tillverkare som importörer av elmaterial. Produktsortimentet är mycket brett och kännetecknas av att det är produkter som används i fastigheter och inom industrin och som monteras av elektriker. Våra medlemmars kunder är elgrossister, energibolag och industrin.
www.elmateriel.se >>

El-Kretsen

El-Kretsen erbjuder ett av världens effektivaste återvinningssystem för insamling av uttjänt elektronik. Dess medlemmar får en praktisk och kostnadseffektiv lösning, som väl täcker företagens lagstiftade ansvar.
El-Kretsen arbetar endast med certificerade återvinningsföretag och i enlighet med svenska miljöregler.
www.el-kretsen.se >>

REPA

REPA, REgister för ProducentAnsvar, är näringslivets lösning på producentansvaret för förpackningar av plast, metall, papper/kartong och wellpapp. REPA erbjuder alla företag tillgång till det rikstäckande återvinningssystemet av förpackningar.
www.repa.se >>

ELRÄTT

ELRÄTT är ett samarbetsprojekt mellan Elektriska Installatörsorganisationen EIO, Sveriges Elgrossister SEG och ELRÄTT Leverantörerna med syfte att inspirera och visa möjligheterna med modern elteknik.
www.elratt.se >>