Marknadsnärvaro

Vi sätter kunden i centrum

Stor, välutbildad säljkår med gedigen produktkunskap och erfarenhet.

Kundsegmentsfördelad säljkår för optimal kundkännedom.

Utvecklar produkter och lösningar tillsammans med våra kunder:
Unika, patenterade produkter som vi producerar själva.
Produktutvecklingsfunktion till kundens tjänst.

Trygg och kompetent support:
Produktchefer med lång elteknisk erfarenhet och djupa produktkunskaper.
Supportgrupp med hög tillgänglighet och snabba svar

Leveransförmåga

För oss har leveranssäkerhet alltid varit prioriterat och vi har alltid valt att investera i ett djup i lagret för att säkerställa snabba leveranser inom önskade leveranstider ifrån våra kunder.

99% servicegrad.
Säkra leveranser.
Order inkomna före kl 12.00 levereras samma dag.

Organisation

För att säkerställa och bibehålla vår tekniska kompetens har vi valt att dela upp oss i tre affärsområden -Installation, Industri och Arbetsbelysning.

Våra säljare inom affärsområdet Installation jobbar tätt ihop med elinstallatörer och deras projektledare då det gäller entreprenader inom främst offentlig miljö, lager och kontor där vårt breda sortiment av belysningsstyrning, innovativa kopplingssystem och kabel är vanligt förekommande produktgrupper. I detta affärsområde ingår även våra produkter inom Trygghet & Säkerhet med fokus på spisvakter samt de senaste tillskotten i portföljen- kabelmärkningar/skyltar & ”El i bord”. 

Säljarna inom Industrisegmentet samarbetar framförallt med maskinbyggare, elkonstruktörer och installatörer inom industriapplikationer med fokus på våra industriprodukter som i huvudsak är kabel, förskruvningar och skyddsslang.

Vårt affärsområde Arbetsbelysning utvecklar all typ av tillfällig belysning särskilt anpassad för det nordiska klimatet. Från handlampor till belysningsmaster, alltid utrustade med den senaste batteri- och LED-tekniken.

Det finns många synergier de tre affärsområdena emellan, bland annat något de har gemensamt är den nära relationen med elgrossisterna.

Nordisk närvaro med lokal bearbetning

Genom Addtech har vi direktkontakt med ett flertal relaterade bolag med vilka vi samarbetar på nordisk basis.

Vårt huvudkontor ligger i Nässjö där vi också har vårt lager som snabbt når ut till våra kunder runt om i Sverige. Vi har också säljkontor på ett flertal platser och är på så vis alltid nära kunden på den nordiska marknaden.